Jelentem, a héten…

A Hohzuki Island miatt gyásznapot hirdetek, a Naruto tetszett a változatosság kedvéért és a Defense Devil nagyon pörög.
Rövid bejegyzés lesz, mert alig olvastam valamit a héten. 

Bakuman ch82 – Már október vége van és még mindig nem jöttek elő semmilyen ötlettel. Pedig ez már tényleg az uccsó lehetőségük. Úgy látszik komoly humorral nagyon nehéz sztorit írni. De azon kívül, h komoly lesz benne a humor, mi lesz a történet? A szereplők? Még el se kezdtek ezen gondolkozni?! Basszus ez marha necces lesz! És mi ez a levél Shujin kezében Hattori-santól???

.

Bleach ch400 – Ichigo és Gin tovább ölik egymást, és pici Ichigo rájön a nagy eszével, hogy Gin kardjának nem az az erőssége, hogy hosszú, hanem hogy marha gyorsan változtatja  a hosszúságát. Amúgy meg nem is az övé a leghosszabb kard…
Közben Isshin és Aizen háza táján se alakulnak jól a dolgok, mert úgy tűnik Aizenben beindul az evolúció mert a hugyi úgy döntött segít picit a gazdiján.
Legyen már vége! Könyörgök!!!
.

Defense Devil ch44-45 – Folytatódik a catfight! :) Kicsit idegesítő, hogy ha megsebesül Idamaria, csak a ruhája lesz szaggatottabb, ő maga egész jól viseli a dolgot. Dehát kell a fanservice :P
De emellett is rettenetesen töltött volt a chapter! Kucát megtámadják a shinigami tanoncok, miközben a halat szeretné elpusztítani, és a srácok kedvesen elárulják, h mi is a tervük. A pokol szépen el akarja foglalni a mi világunkat, hogy mindenkit szépen elégethessenek hogy dark mattert nyerhessenek az emberekből. A mennyek ilyenkor mit csinál? Páholyból lesi a harcot? Namindegy.
Mivel az átjáró amin Kucáék jöttek nem zárult le rendesen a shinigami tanoncok szépen átsuhannak a Földre kicsit pusztítgatni. De itt tárt karokkal várják őket, a bilifejű papunk és meglepő módon a Sugisrác is örömmel leveri őket.
Szóval 3 fronton megy a harc, és nagyon úgy tűnik, hogy Shugal is a banda tagja immár :)
Nagyon jó részek következnek szerintem! :D
.

Goong ch128 – Ohohohoho :D Tetszik: Végre Yul drága lebukik, plusz még az anyja is nyakig szarban van. Ezazzz! De azért Yult picit sajnálni fogom, szgénykét leégetik a nagy szerelme elött, aki épp hajlandó lett volna elmenni az országból. Plusz most Cg megtudja az igazi okát annak, h miért dobták ki a palotából, vicces lesz.
.

Hohzuki Island ch19 – Végre kiérnek a partra, de sajnos nem az a látvány fogadja őket, amire vártak. Az összes hajó a dokkban ripityára van törve… Szóval így biztosan nem tudnak elmenekülni a szigetről.
Szerencsénkre Shuunak van B-terve, de sajnos elég macerás a dolog. Vissza kell sétálniuk a kiindulóponthoz, a suliba, megvárják a hajót, amivel általában közlekednek és erővel elfoglalják. Még anno a két halott srác szerzett egy leírást a hajóhoz, szóval irányítani biztosan tudják majd, de amíg odaérnek az nagyon rizikós. De nincs más lehetőségük, meg kell próbálniuk. De basszus! Pont összefutnak Yukino-senseiel ezért Shuu úgy dönt, hogy majd ő majd elvezeti a többiektől a tanárnőt.
Yukino-sensei szemtől szembe találja magát Shuuval, akire talán a legjobban haragszik a kölkök közül.Közben megtudjuk, hogy Kokorónak megmondta Shuu, hogy semmilyen körülmények között nem ölne embert, nem azért sem, hogy saját magát mentse. Pedig tényleg azt hittem, hogy ő volt az… És pont amikor azt beszéli meg Kokoro és Yume, hogy megbíznak Shuuban egyszercsak a fiú lepottyan a felettük álló szikláról. Yukino-sensei lökte le. És biztos nem élte túl ezt a zuhanást. Ezt nem hiszem el. Még arra sincsen kedvem, hogy vicces emotikonokkal fejezzem ki a szomorúságomat.
Maradt 2 cseszett mérges felnőtt és 4 elkeseredett gyermek a szigeten.
.

Naruto ch491 – Ez tiszta ari volt! Narutót mint valami szupersztárt körülrajongták, még autogrammot is kértek tőle! Végre rájöttek, hogy nem valami szörny a srác, hanem hős :) aw dejó :D
Amúgy Narutóba belepaszíroznak egy békát, elmegy tréningelni egy halott állatokkal teli pokol szigetre Killerbeevel, közben a nagy tanács összeül és megtárgyal ezt azt. Nem volt nagy rész, de Naruto egyszerűen tündéri volt <3

Jó hét, tetszett, hogy nincs nyüzsi mangatéren, de ha jövhét is ilyen lesz bizti valami hosszú mangába kezdek… mondjuk a Hitmant elkezdem még1x, vagy a mindenki által ajánlott One Piecet, hm.. inkább mégsem. Na majd nézelődök :)

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: