Jelentem, a héten…

Végre megint kijött egy fejezet Ao no exorcist, az ultimate war folytatódik a Fullmetalban, Bakumanban felpörgött a mangagyár és a TWOGKból anime lesz! Jó hét volt :D
Amúgy ismét 2 hetes adag, mivel a Húsvéti hétvégén nem voltam gép közelben esélyem se volt arra hogy legalább elolvassam a heti mangáimat. Bár most nem kell olyan sokra számítani, mint legutóbb… asszem :P

Afterschool Charisma ch9 – Az iskola igazgatója, Rockswell volt a gyanús egyén aki helikopterből ugrott ki a suli felett :D Elég furcsa egy igazgató, nem nagyon foglalkozik a suli biztonságával, a gyerekekkel (csak a cukikkal :)), és csak az a fontos neki, hogy ne unatkozzon. Persze gondolom ez csak a külső, és majd kiderül, hogy miért is ő az igazgató, miért alkalmas erre a posztra vagy valami, de egyenlőre csak marha vicces karakter! Ó és persze hihetetlenül bunkó. A “Hiszen ők csak klónok” mondata kicsit kiakasztott.
Mivel az összes diák el van foglalva a suli nyílt napjára való készülődéssel (be kell mutatniuk az érdeklődőknek, hogy miket alkotnak mint híres emberek klónjai) csak Shiro ér rá Rockswell igazgató szórakoztatására. Szal szegény srác rendesen ki lesz készítve a nap végére, readásul az első és második csókját is elrabolják a nap végére xD
Kezdem átgondolni a teóriámat, miszerint Shiro is klón, ha az lenne Rockwell biztosan máshogy viselkedne vele is.
És még az is kiderült, hogy az almighty dollok lehallgató készülékek. Vicces, hogy a tanárok tudják, hogy a klónok milyen furcsa szeánszokat tartanak a báránykák jelenlétében… Egyre komplikáltabb ez a sztori! Nagyon tetszik! :D
.

Olyan arin próbál menő lenni, de ezzel a csattal... :P

Ao no Exorcist ch10 – Már hiányzott egy ilyen menő bögyös csajszi a történetből… nem szeretem az ilyen szereplőket, akiket csak a nyilvánvaló fanservice miatt tesznek be.
Szóval a világ tele van az ördögűzők kirendeltségeivel, csak erről senki se tud, tipikus összeesküvés elmélet :)
Már nagyon érdekelt, hogy mikor buknak le azzal, hogy Rin a Sátán fia, hát úgylátszik ez most következett be. Kapunk egy fasza csatát az ugrálómellü Shura-sannal és Rinnel, és egy visszaemlékezést a gondoskodó halott nevelőapucival, Rin megint megesküszik h megvédi nevelőapuci jóhírét és paladin lesz belőle, mindezt ultra menő módon.
Szóval mindenki tudja, hogy Mephisto az ördög fia? Akkor ő miért maradhat a földön? Readásul még a japán leányvállalat főnöke is lett! Furi.
.

Bakuman ch80-81 – Aww! Imádom ezt a mangát! Végre pörögnek! :D Ezazzzz!!!! Bár sajnálom, hogy az első manga nem jött össze, de sebaj, majd most tökéletest alkotnak! :D
Vajon milyen mangájuk lesz? És mi van, ha nem lesz meg időre az ötlet? Elmennek a Jumptól? wow, de izgi! *.*
Shujinék házasélete zseniális! Want to take a bath together? XD Awwww! <3
Én is akarok egy férjet aki azért dolgozik keményebben,  h nekem Chanel rúzst tudjon venni! :D Szegény Shujin nem is tudja az mekkora érték :P
Shizukának a darkos mangakának meg összejött a manga! Talán ő lesz a srácok kövi nagy barátja? Jópofa karakter :)
Hattori-san meg romantikázik egy pöppet :p ehehe
Tök jó, mert eddig csak vártam minden héten hogy olvashassam a kövi cht, de most már qurvára várom!!! x3
.

Bleach ch398-399
Köh-köh… most ezt Tite bácsi komolyan gondolta? Mert nekem ez már sok(k).  Most komolyan 13 kilóméteres kard? Az mi a szösznek? És az a “csata” tényleg olyan menő lenne, mert sztem ez csak nevetséges. Lassan már nem tudom komolyan venni az egészet.
Az persze tetszett, hogy Ishin beesett és megmentette kicsi fia seggét :P, meg hogy nem Ichigo megy Aizen ellen.
De nem is tudom, szeretem ezt a történetet, de olyan érzésem van már jó régóta, hogy csak a pénz miatt írja a faszi a sztorit. Mármint, persze hogy azért írja, mert ebből él, de általában az írók szeretni szokták a melójukat, nem? Ez meg már olyan, mintha azt gondolta volna, hogy ha már ő kínlódik, akkor mi is szenvedjük! Mert én szenvedek.
Az egyetlen jó dolog a szép színes oldalak, de azoknak is csak csökken a minősége.
.

Defense Devil ch43 – Rájönnek, hogy azért dobálják ezt a sok szerencsétlen embert a tűzbe, hogy dark mattert nyerjenek vele, ezt szépen szétosztják még a kisördögök közt is, szal ezért imádják annyira Legatót. Aztán jön egy kis catfight XD mert beesik a dögös kiscsaj, pont miután feltöltődött egy jó adag dark matterrel és nekiesik Biculának, persze Kucáék megvédik, és az uccsó kockában beállnak nagyon komoly szétverünk -pozícióba! :D
.

D.Gray-Man ch193 – Persze eddig is lehetett tudni, hogy Yuu kinyírja Almát, de akkoris rosszul érint ez a fejlemény. Szegénykéim… hiszen barátok, ugyanolyan körülményekkel, ugyanúgy szenvedtek egész eddig, és egymásra támaszkodva élték túl az egész tortúrát, erre most egymás ellen mennek! *szipszip* nem szeretem a nagy drámákat, nem tesz jót ez a lelkecskémnek. De legalább nem kell izgulnom a végkifejlet miatt, mármint hivatalosan mind2en túlélik, még Marie is megmarad, akármennyire is szét lett lapítva a falon. Azért kivi vok hogyan szedik le onnan o.O
.

Fullmetal Alchemist ch106 – Szóval Scar tesója jött rá arra, hogy Amestris alkímiája nem kóser, tuti h valaki babrál vele, plusz még valamit tervez is a kis köcsög az országgal ami alatt lapul, szal kapásból ellenlépést tervezett, és hála az ő éleseszüségének megmenekült egy egész ország népe, vagyis egyenlőre így álla a helyzet. Hála érte Scar tesónak! 3 Banzait neki!
Folytatódik a harc Father ellen, ami hát lássuk be, nem épp egyenrangú felek csatája, mivel Father pöppet jobban tartja magát mint a srácok.
Az Edward Pride harc zseniális volt! Egyszerűen kész, gyönyörű, basszus, imádtam!
Pici Selim most alszik egy jót, majd ha felkel egy lélekkel éli tovább az életét Anyuci mellett, aki sztem simán visszafogadja, amennyire megtört amiatt h a férje elárulta, plusz még meg is halt, szal nem tud magyarázkodni se, szal pici Selim maradt az utolsó szilárd pont az életében. Selim pedig boldogan éldegél majd, miután Papa meghalt Anyuci mellett. Hogy én milyen édes tok lenni néha :3
Eh. Kicsit leesett az állam amikor Papa kijelentette, hogy  most embereket, igen-igen többet, fog szülni! És ezt egy nagyon komoly gondolkozás után tette, hiszen még az állát is megfogta morfondírozás közben! XD Na szal viccet félre, ez nagyon húzós rész volt, azzal a rengeteg már halott emberrel, akik hirtelen azt hitték, hogy végre megszabadulnak a szenvedéstől. És amikor kicsit elgondolkozhatnék a dolgokon, hirtelen BUMM! és leégeti az egész bandát a Föld színéről a Papa. Istenemistenemistenem, most mi lesz? Komolyan azt várják el tőlünk, hogy egy hónapot üljünk és várjunk mint a jó kis ministráns lánykák? Persze, lenyugszok picit és nekem is menni fog, de ez szörnyű!

.

Goong ch125-127 – Cg és Shin végre összefutnak “véletlenül”. Egész romantikusra sikeredik ez a 2 fejezet, de megint csak azzal végződött, hogy elváltak, pedig mindketten láthatóan szerelmesek, és most már szinte mindenki tudja, hogy nem önszántukból történet a válás, hanem szervezkedés miatt. De szerencsére most már a főfőgóré, Shin-papa is rájött a dologra. Remélem ez lesz a megoldás a sok-sok kötetes szenvedésre!
.

Hohzuki Island ch18 – Szóval nincsenek szellemek… ajj, pedig ez volt az egyik legizgibb része a mangának! Szal csak a gyerekek hitének kivetülése volt ez a sok szellemdolog. Ennyire okosak lennének, de még se hisznek önmagukban, hát gyerekek, milyen dolog ez?!
És a hang… nem szeretném ha lenne egy kislány lenn a földben a járatokban segítségért kiáltozva. Az túl sok lenne gyengus lelkemnek.
Milyen állat járkált a bányában? Mármint ahol a gyerekek is megtalálták annak a madárnak a tetemét, kutya lábnyomokat láttam.. áh biztos semmi. Mindig a lényegtelen dolgokat látom meg :)
Shuu nem tud aludni, hiszen a lelkiismeret furdalás csúnya dolog. Mi van ha kezd rájönni, hogy értelmetlen volt elmenekülniük a szigetről, mert senki se akarta őket bántani?
Végre átértek a sziget túloldalára, akkor innen ugye senkinek se esik baja, ugye? Aw, remélem.
.

Kimi ni Todoke ch43 – Kurumi és Sawako lerendezte az ellentéteket, Kurumi rájött hogy esélye sincs, a gonosz banda is lenyugodott, miután Ayane terápiát tartott nekik, és Miura-kun is cuki volt <3 Ryu pedig véletlenszerűen kibökte, hogy szereti Chizut… csakhogy a lányka kicsit lassú ahhoz, hogy felfogja a srác nem haverságból gondolja, vagy mégis érti? Komplikált ez nekem. Ari chapter, végre lezárta ezt az összejövős részt, most jöhetnek a barát-barátnő konfliktusok :D nagyon várom már!
.

Limit ch6 – Ez jó rész volt! Usui, a lány akinek a lába megsérült, kicsit paranoiás, a szülei elég rövid pórázon tartják, nem tartja magát sokra, readásul még a baleset is csak ártott neki, szal kicsit bepörög a kislány és azt képzeli, mindenki ellene fordult, és egyedül akarják hagyni. Miközben a többiek sétálnak visszafelé a horgászásból a lányok meglátnak a vastag ködben egy homályos formát, amit a segítségre való kiéhezettségükben embernek látnak, ezért utána erednek. Morishige véletlenül otthagyta Usuival a kaszáját, ezért visszafordulva a lesérült lány megpróbál nekitámadni Morishigének a kaszával… basszus, elég durva  lelkiállapotban van a csajszi, sohadesoha nem szeretnék ilyen helyzetbe kerülni.

.

Naruto ch489-490 – Öhm, mi is történt? Semmi? Jaaaa…
Najó, még a Narutardok megtámadják a blogomat, szal inkább írok valami jót is a fejezetről :P
Egyik barátnőm álma volt, hogy Itachi visszatérjen… Hát ez most összejött hála… annak a szörnyszülött izének a Kabutónak álcázza magát.
Vajon ki volt az az uccsó koporsóban? Az igazi Madara??? hihi poén lenne :P
.

Orange Chocolate ch8 – Fufufu. Kiderült, hogy Chiro 1000szer meglátogatta életében a templomot, amit a két kitsune őriz, és ezért cserébe a templom istene teljesítette a kívánságát… szegény cicám, ennél jobbat is kívánhattál volna!
Az állatkertes jelenet édes volt, és kiderült, hogy a kitsunék fel tudják venni más állatok alakját, cica, madár akár hörcsög, elég praktikus. (vajon mit vett Ritsu az állatkertben?)
A rókák közlik a párossal miszerint ezek az ideiglenes testcserék csak előfutárai annak, hogy egyszer véglegesen ott maradnak egymás testében ragadva. Egyértelmű, hogy Chiro kiakadt és csapot-papot otthagyva hazarohant nyávogni, de előtte még elküldi az istenséget a csudába és megfogadja, hogy örökké ellen fog állni a csereberének. Ritsu kicsit nyugodtabban fogadta a hírt és még el is beszélget az értelmesebb róka szellemmel :)
A két róki úgy dönt, hogy nem kockáztatnak, állandóan megfigyelik a párost, szóval a nyugodtabbik, Sakon Chirora vigyáz egy madárka képében Ritsut a forróvérű, Ukon őrzi hörcsög formában. És a chapter úgy zár hogy Chiro és Ritsu akaratuk ellenére cserélnek testet. Egyre jobb! :D De sajna érzem már a végét, amit az is bizonyít, hogy amikor a párosunk beszélget az egész testcsere okáról, miszerint egymás testében szeretnének lenni, nem tudják az egészet rendesen megválaszolni, szal sztem már kezdik érteni, hogy ez nem a másik élete utáni vágy, hanem csak egyszerűen szerelmesek egymásba. De persze az is lehet, hogy nem… XD majd kiderül!
.

The World Only God Knows ch92-94 – Ez a Kami nomi zo Shiru Sekai, csak ez sokkal egyszerűbb verzió a címére :) szal ezentúl így írom majd.
Bár még nincs meg a megoldás arra, hogy miért nőtt meg olyan hirtelen Hinoki-san, de kiderült, hogy csak Kaminisama látja az óriás verziót. A két nővér egy nagyon komolyat csatázik, mert Hinoki-san megsértődött, hogy azt hitték róla, hogy gyenge. Majd másnap a hugi félrehívta Kaminisamát hogy beszélgessen a nővéréről, mert picit aggódik miatta, közben meg a nővérke felébred, de óriás verzióban, szal Keima-kun látja a suliból ahogy a város másik végében ásít xD
Óóóó és anime lesz a mangából!!!!  XD tök jóóó! a 94 chapter csupa hülyeség volt, reklám az animéhez, de elvileg a kövi chban visszajön a fősztori.
.

Szal eseménydús két hét volt ismét! Ezentúl ügyelek arra, hogy hetente legyen bontás, mert nincs olyan emberke a Földön aki ezt képes végigolvasni. Ó és sztem legközelebb FMA külön posztot kap! Nemcsak azért, mert megérdemli, de sztem nem leszek képes magamban tartani a véleményemet vasárnapig miután elolvastam, most is csak azért sikerült, mert 10 körül olvastam el, szal 2 óra nem olyan nagy dolog a sajtószabadságom megszorításában :D
Jövőhétre tervezek egy Yankee-kun and Megane-chan posztot, meg egy Piano Morisat, mert azokat is szeretném blogolni. Terveztem egy Nana to Kaorut is de megelőztek :P Itt tessék olvasni a faja kis leírást, rengeteg képpel! Még valamit akartam írni, de nem ugrik be… na mindegy is, abbahagyom a locsogást, most ár én is unom magam. Jó Vasárnapot!

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: