Flat

Egy komor kisfiú és egy magának való gimis srác barátsága, sok sok sütivel körülvéve. Aki szereti ezt a kombinációt annak katt tovább, nem fogjátok megbánni!
A komor kisfiú Aki és a magának való srác Heisuke szülei rokonok ezért amikor Aki szülei nem érnek rá megkérik Heisukét hogy vigyázzon csöppségükre, pont ilyen egyszerű módon kezdődik a manga és a két fiú furcsa barátsága.

Aki elég önálló, bármit meg tud oldani egyedül és mivel szülei nem mindig érnek rá vele foglalkozni hozzászokott, hogy egyedül játsszon. Ahogy egyre több időt töltenek együtt Aki szépen lassan megszereti Heisukét, szinte már rajong érte, szerencséjére a barátság kölcsönös. Aki rajongása még az által is fokozódik, hogy Heisukével közös a hobbijuk, mégpedig a sütemények. Míg a fiatalabb csak enni szereti, az idősebb meg is tudja sütni őket. A sok édesség miatt Aki feloldódik Heisuke mellett és mer egy picit önző lenni. Az idősebb srác pedig tanul egy kis komolyságot, és felelőséget, így mindketten profitálnak a barátságból és végre elkezdenek korukhoz megfelelően viselkedni.

Ez egy rettentő édes sztori, jó lassan bontakozik ki, nincs semmi akció, ne tessék semmi extrára számítani, ez egy szimpla slice of life történet. De pont azért kell megzabálni :)
Aki egyszerűen tündéri ahogy még az egyik pillanatban komor és szomorú képeket vág, de szinte egyetlen szóra fel tud derülni a pofikája *.* olyan édes <3
Heisuke meg a haverjai nagyon jópofák, ők is nagyon fellendítik a történetet, hogy az olyan fejezetetek is jók legyenek amelyekben Aki nem villant semmit :)

Mint ahogy a cím is mondja ez egy egyszerű, lapos történet, nem az események miatt jó, hanem a karakterek miatt. A jó banda miatt tényleg mindenkinek ajánlom, mert egyszerűen zabálnivaló! :D

Reklámok

3 hozzászólás

  1. Jól hangzik, bár sejtem, hogy csakúgy mint az Usagi Drop-ot ezt se fordítja senki, vagy már eleve licenselve van.

  2. Sztem egész jól áll a fordítás. 2 fordító csoport is próbál egymást leelőzve haladni vele, egyenlőre a 3.kötet elején járnak a 3és félből.
    Még nem adják ki olyan nyelven amit én is el tudok olvasni :)
    Juj, Usagi Drop :3 nah azt majd franciául kezdem el venni, mert ott már a 4-5. kötetnél járnak, előrébb mint a fordításban. De ha jól tom a fordítást is abbahagyják lassan, mert a Yenpress megvette a mangát!

  3. Már abbahagyták sajna pár hónapja :(

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: