Yotsunoha

Már egy ideje gondolkoztam azon, hogy kéne valami loli is a blogra, mert értük nagyon odavok, de ez igy nem látszik. Szal mivel ezt az OVA-t most láttam ezért gyorsan le is firkálom a véleményemet :)
Jaj hogy Nono-chan mennyire übercukker! :D Amúgy az animében ez az egyetlen pozitivum, szal csak ezért néztem végig…
Az OVA egy h-game alapján készült elvileg, nem játszottam vele (sajna *szip*) és infót se nagyon találtam róla, szal nem tom. De ahogy néztem néha olyan érzésem volt hogy najó most itt hentai lesz! Wáhi! de sajna ez nem igazolódott be… de sebaj, igy legalább nagyon ari lett :D de azért a date sim fílingje megmaradt.

Nekomiya Nono, Yuki Makoto, Yuzuki Iori és Amachi Matsuri gyerekkori jóbarátok, együtt nőttek fel. Szétválaszthatatlanok voltak, egészen amig ki nem derül, hogy az iskolájukat bezárják, ezért külön kellett iskolába menniük. De még mielött egy csúnya veszekedéssel elváltak volna megígérték egymásnak, hogy 3 év múlva találkoznak az iskolában, hogy kiássák az együtt eltemetett időkapszulát.
3 évvel késöbb mind a négyen összegyűlnek az azóta már bezárt iskolában, hogy betartsák az igéretet. De ezt nem tudják megtenni, hiszen a kapszula helyén az egyik régi tanáruk üzenetét fedezik csak fel, miszerint a vén kujon máshol ásta el az emlékeiket tartalmazó dobozt, és csak az általa hagyott nyomok útján lelhetik fel azt újra. Ezeket a nyomokat követve körbejárják az iskolát, és elkezdenek visszaemlékezni a régmúltra.

Nono viszi a prímet nálam, lehet h azért mert rég láttam ari loli figurát, de nagyon belehabarodtam a kislánykába :D A cica jelmez valami kurvajó! Főleg, hogy ő lesz vele a Haunted House sztárja :D Hjaj és ne mondja nekem senki, hogy az tök normális hogy egy elvileg egymásba szerelmes pár csak úgy simán mindenféle reakció nélkül elvannak a lovaglópózban, readásul pont úgy hogy a cukker lolilány eléggé alulöltözött… na mindegy, de én oda nagyon vártam volna valamit.
Ó és Nono hangja! Még több ilyen lolit akarok!

A többiek is okésak, de nem nagyon érdekeltek, csak mint Nono vetélytársaként gondoltam rájuk.
Yuzu-nee kicsit furi volt, mármint a kapcsolata Ma-kunnal.. nem fogtam hogy akkor most tényleg a nővére, vagy csak olyan közel vannak, hogy nővérnek nevezi őt. Mert hát kapásból azzal nyit az egész, hogy félreérthető helyzetbe kerülnek.
Matsuri nem volt a szivem csücske, főleg, hogy nagyon úgy festett az elején, hogy inkább vele kerül össze Ma-kun, ezt pedig nagyon nem szerettem volna :) Makoto csak Nonoval mutat jól, de vele nagyon :D

Ami nagyon zavart, hogy mindenről úgy beszéltek mintha mi már tudtunk volna róla. A furi tanáruk, a 4.lányka, hogy miért zárták be az iskolát, ezeket mind elmagyarázhatták volna picit jobban is. Vagy hogy az elején miért akarta Nanami visszatartani Nonot, meg minek fogta vissza Ma-kun leveleit… Épp ezért ebből simán ki lehetett volna hozni egy 6 részest, sőt ha több visszaemlékezést, amik amúgy a legjobb részek voltak, raktak volna bele akkor egy 12 részes sorozatot is. Így néha nagyon nem fogtam hogy min kellett volna vidulnom. De sebaj annak ellenére, hogy hiányos volt néhol még nagyonis élvezhető volt :)

Az opening ari, az ending méginkább. A zene elviselhető, nekem már kicsit túl aranyos, de nem vészes :)
A rajz szép, bár a karakter dizájnok nekem nem jöttek be annyira. Túl extrák lettek az egyenruhák, kivétel Nonoét, amit nem értek, hiszen ő a főfőszereplő, miért pont az ővé a snassz? De nem is nagyon tetszett volna ha valami csicsás ruciba nyomják a drágát, pont jó hogy a többieket rontják el azokkal a béna szerkókkal :P

Ha másért nem is de a világ legjobb szerelmi vallomása miatt mindenkinek bele kéne néznie, ami valahogy igy hangzott Ma-kun szájából: “I’m not a lolicon! It’s just a coincidence that, the girl I love is a loli!” XD

Nem nagy szám ez az OVA de sztem megéri hogy azt az egy órát elpocsékolni rá, csak Nono-chan miatt :)

Reklámok

2 hozzászólás

  1. Engem pont idegesített a drága, a hangja miatt. Mármint, ő maga aranyos volt, de a hangja… egyszerűen az agyamra mentek a ‘Ma-kun’-otások. Én Yuzu-nak szurkoltam…:)

  2. Én úgy imádtam! Sztem azzal a hanggal volt pont jó.
    Yuzunak? Hm… sztem nem túl sok vizet zavart a lányka :P De szeressük a nagymellű és butácska karaktereket :D

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: