Bleach 298. rész

Azta! Basszus! Hát ez a fejezet nagyon ott van! Most nem bírtam ki az átlag egy-két nap várakozásomat, azonnal le kellett töltenem!

Na szal behuppant a képbe Kenpachi. De nem jött ám egyedül… na de azt majd késöbb :D
Beugrott a szuper Kenpachi megmenteni Ichigót a péppéveréstől, amit épp jókor tett, mert a srác elég ramatyul nézett ki.
Nos hős megmentőnk a zanpakutuo-jával simán felfogta a vaddisznó formát felvett Tesla ütését. Sőt van képe nem válaszolni a kérdésre hogy mégis ki ő és mit keres errefelé. Ekkor Tesla bepipiul és szét akarja lapítani, de hát Kenpachinak ő nem ellenfél, szal mielött még az ütés célba érne Tesla már 2 szép darabban hever a földön… Pedig Noitra-sama már előre szólt neki.
Amúgy azt nem nagyon fogtam, hogy Noitra mit is csinált tulajdonképpen, felmérte Kenpachi erejét, vagy támadni akart?

De a lényeg, hogy Kenpachi jött búnyózni, és még mindig a régi.. vagyis sztem egy csöpet erősebb.. na szal amint leverte Teslát máris kéri a kövit! Persze Noitrának nem nagyon tetszik az ötlet, hogy őt is szépen feldarabolja egy szociopata állat…
Hát szegény Ichigónak meg pont ilyen izgi pillanatokban kell megszólalnia, hát persze hogy kap egy hasba rugást Kenpachitól. Nos amíg Ichigo a fájdalomtól (nagyjából) szótlan, Kenpachi tisztázza a helyzetet.

Urahara azt az utasítást kapta az öreg bácsitól (a nagy góré, csak nem ugrik be a neve), hogy stabilizálja az átjárót úgy hogy kapitány szintű shinigamik is átjuthassanak Hueco Mundóba. Ezt elvileg csak télre tudta volna teljesíteni, de neki valahogy mégis összejött mostanra. Szal mivel kellett sürgősen a felmentősereg, hát küldtek pár kapitányt.
Persze Kenpachi egy picit sértődöttnek tűnt, hogy nem jöhetett egyedül, de sztem megbirkózik ezzel a lelki sérüléssel :D

Összesen 4 kapitány jött.
A 4es kapitány Unohana Retsu és az alárendeltje Isane, ők fogják Chadet megvédeni és a furi szarvas csapattal megküzdeni (valaki fevilágosíthatna hogy ők kik).
Kuchiki Byakuya egyedül jött, hát Renji már itt van… Ő fogja Rukiát megvédeni a 7es Espada ellen.
Kurotshuchi Mayuri pedig Nemuval együtt a 8dik ellen mennek.
És persze Zaraki Kenpachi aki kedvenc ellenfelét védi meg most :)

Szerintem pont jól lettek elrendezve az ellenfelek, hiszen Unohanának meg kell gyógyítania Chadet. Azért nem bánnám ha kicsit harcolna most a nő, mert eddig nem nagyon láttuk hogy mit tud.
Byakuya megvédi hugicáját, ez egyértelmű, Rukiának úgyis kell a szeretet hisz most egy kicsit összetörhetett lelkileg, mármint az elöző bunyó neki elég húzós volt.
Kurotsuchi pedig pont a tudományos-kísérletezős Sazasyel (nemtom hogy írják :P) ellenfele lesz.

Csak az piszkálja a csőröm, hogy nem nagyon fogunk új technikákat látni a kapitányoktól. Főleg Byakuyától nem, de sebaj, az ő harcstílusát úgyis imádom, szal azt élmény lesz bambulni :D Meg amúgyis most akkor legyenek az Espadások a főszereplők egy darabig, de csak amig a shinigamik szét nem verik őket ;P

Nos úgy néz ki egy-két hétig nem fogunk unatkozni :D
Bár a jövőheti rész nem tud elég hamar kijönni sztem!

Hja és tök csini “plusz” képet kaptunk sztem! Imádom a színes Bleachet :D

bleach - phones are tie me to you

3 hozzászólás

  1. Nem volt rossz ez a fejezet, és végre új kapitányok is harcba szállnak (nem mindig Hitsugaya). Habár örülök, hogy megjelentek, mégis kissé erőltettettnek tűnik ez a fejlemény … :(

  2. Értem mire gondolsz, de máshogy nem nagyon lehetett volna megmenteni a napot..
    Bár van vmi amit nem értek. Eddig rettegtek az Espadáspktól, most meg úgy gondolják, hogy 4 kapitány simán lenyomja mindet? Sőt még a plusz 3 ex-kapitányt is?

  3. Kubo-sensei mindig meg tud minket lepni….hosszan csűri csavarja a harcokat, már unod az egészet, mindenkinek épp beviszik a kegyelemdöfést amikor….(na ezt nevezem én feszültségkeltésnek ;-))) jönnek a kapik. És pont Ken-chan lép szinre, egy agyatlan szadista Espada ellen ő jó ellenfél lesz!
    Byakuya-bácsi a coolsági faktort növeli ismét, hm…Unohana behozatal logikus volt a gyógyitás miatt…de hogy minek került oda az a maszkos Mayuri weirdo, hát nem tudom. Esetleg Kubo harcot tervez megint Mayuri vs. Ishida közt megint? Mert nem nagyon tudok elképzelni csapatmunkát e kettő között a korábbi sérelmek miatt.

Hozzászólás